Entrada IV.

Sobre el Cercle d’Agermanament Occitano-Català


Fa poc vaig escriure al blog arpità (WWW.AMICSDARPITANIA.BLOGSPOT.COM), membre del Cercle d’Agermanament Occitano-Català (WWW.CAOC.CAT), demanant una promoció mútua del blogging en arpità. Molt amablement, em van respondre que ho farien amb molt de gust, així doncs, complint la meva part d’aquest pacte, aquesta entrada la dedicaré a informar sobre les pròximes activitats organitzades pel Cercle d’Agermanament Occitano-Català:

  • El proper divendres 19 d’octubre hi haurà la presentació del documental “Harpitanya” a la seu del caoc, al carrer Providència de Gràcia (Barcelona). És un documental que es va produir l’any passat i vindràn com a convidats la directora i un arpità. El dissabte 20  hi ha prevista una introducció a la llengua arpitana. Tota aquesta informació la trobaràs al web del CAOC, ja que som una secció dins el Cercle d’Agermanament Occitano-Català.

De moment, no hi ha cap activitat pròxima destacable més, de totes maneres, aquests tipus d’entrades estaran actives, i per a més informació podeu visitar la web WWW.CAOC.CAT o WWW.AMICSDARPITANIA.BLOGSPOT.COM.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Anuncis
Canya a l'espanyolisme

Aquest és l'espai web de la campanya de la CAJEI i Maulets d'autodefensa davant l'ofensiva espanyolista que està innundant els Països Catatalans amb l'excusa de l'Eurocopa de futbol

Arpitània

La nació alpina

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: